Chelsean myöhäinen paluu varmistaa 3-1-voiton Crystal Palacesta

WriterEmma Korhonen

12 February 2024

Teams

Chelsea varmisti 3-1-voiton Crystal Palacesta Valioliigan ottelussa Selhurst Parkissa. Conor Gallagher oli avainroolissa myöhäisessä paluussa tehden kaksi maalia sinetöidessään Chelsean voiton.

Ensimmäisellä puoliajalla Chelsea kamppaili murtaakseen Crystal Palacen hyvin organisoidun puolustuksen, ja Palace aiheutti ongelmia vastahyökkäyksessä. Jefferson Lerman upea pitkän kantaman isku johti Palacen johtoon puoliajalla.

Lyhyen viivytyksen jälkeen erotuomarin teknisen laitteiston korjaamiseksi puoliajalla Chelsea tasoitti pian uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Conor Gallagher huomasi olevansa merkitsemättä laatikossa ja viimeisteli hyvin tasoittaakseen pisteet.

Pelin kuolevilla minuutteilla Chelsea hyödynsi harvinaista tilaisuutta saada Palacen vartioimatta. Cole Palmer asetti Gallagherin laatikon reunaan, ja hän teki toisen maalinsa ottelussa.

Enzo Fernandez loukkasi Palacen loukkaantumista ja käänsi rauhallisesti toisen myöhäisen vastahyökkäyksen lukemiin 3-1.

Voitto nosti Chelsean Valioliigan taulukon kärkeen, kun taas Palace pysyi 15. sijalla viiden pisteen päässä putoamisvyöhykkeestä.

Crystal Palacen puolustava taktiikka, jonka manageri Roy Hodgson toteutti, melkein kannatti tulosta. Huolimatta puuttuvista avainpelaajista Eberechi Eze ja Michael Olise, Palace osoitti hyökkäyspotentiaalia ja aiheutti jatkuvan uhan tauolla.

Conor Gallagher oli ottelun erottuva pelaaja, etenkin toisella puoliajalla. Edistyneessä keskikentän roolissa Gallagher juoksi peliä ja teki kaksi erinomaista maalia varmistaakseen voiton Chelsealle.

Pelaajien arvosanat:

• Crystal Palace: Henderson 7, Muñoz 6, Andersen(C) 7, Richards 7, Mitchell 7, Lerma 8, Wharton 7, Ayew 7, Hughes 7, Matheus França 8, Mateta 8
  • Chelsea: Petrovic 6, Gusto 6, Disasi 7, Thiago Silva 6, Chilwell (C) 6, Caicedo 7, Fernández 7, Jackson 6, Gallagher 8, Madueke 5, Palmer 7

Ottelun kohokohdat:

• 30' – Crystal Palace siirtyy johtoon Lerman upealla kaukomaalilla.
  • 47' – Gallagher tasoittaa Chelsealle hyvin tehdyllä maalilla.
  • 90' – Gallagher tekee jälleen maalin ja vie Chelsean johtoon Lampardin kaltaisella ponnistelulla.
  • 94' – Enzo sinetöi Chelsean voiton tyylikkäällä viimeistelyllä.

Lopuksi Chelsean myöhäiset maalit varmistivat 3-1-voiton Crystal Palacesta. Conor Gallagherin erinomainen suorituskyky ja kaksi maalia olivat tärkeitä paluussa. Crystal Palacen puolustustaktiikka oli kiitettävää, mutta Chelsean sinnikkyys kannatti. Voitto vahvistaa Chelsean asemaa Valioliigassa, kun taas Palace pysyy putoamisalueen yläpuolella.