Sheffield Unitedin ei-toivottu ennätys: päästetty viisi maalia neljässä peräkkäisessä kotiottelussa

WriterEmma Korhonen

4 March 2024

Sheffield United teki ei-toivotun ennätyksen, kun heistä tuli ensimmäinen joukkue Englannin jalkapallon historiassa, joka päästi viisi maalia neljässä peräkkäisessä kotiottelussa kaikissa kilpailuissa, kun Arsenal hajosi Bramall Lanella. Valioliigassa alhaalla oleva Chris Wilderin joukkue päästi viisi maalia korkealentoiselle Arsenalille ennen puoliaikaa - Mikel Artetan joukkueen ollessa mellakka poissa kotoa maanantai-iltana.

Blades oli myös kärsinyt 5-2-tappion Brightonille FA Cupissa, 5-0-tappion Aston Villalle Valioliigassa ja toisen 5-0-tappion Brightonille Valioliigassa (tällä kertaa 10 miehen kanssa). kolme edellistä kotiotteluaan.

Ja Arsenal aikoo saavuttaa myös oman Valioliigaennätyksensä, sillä siitä tuli ensimmäinen Englannin liigajoukkue, joka on voittanut kolme peräkkäistä vieraspeliä viiden tai useamman maalin erolla. Gunners voitti viime kuussa Burnleyn 5-0 ja West Hamin 6-0, molemmat Valioliigassa.

Kaikki heidän maalinsa tekivät eri pelaajat, ja Martin Odegaard sai vieraat pois maalista. Gabriel Martinelli, Kai Havertz, Declan Rice ja Jayden Bogelin oma maali täydensivät yksipuolisen maalin ennen puoliaikaa.

Se sai jotkut kotifanit poistumaan Bramall Lanelta hyvissä ajoin ennen puoliajan päättymistä, ja jotkut nousivat paikaltaan jo 15 minuutin jälkeen.

Sky Sportsissa Jamie Carragher kutsui Sheffield Unitedia "häpeäksi" yhden "yksipuolisimmista koskaan näkemistäni esityksistä".

Blades voitti myös Newcastlen 8-0 Valioliigassa Bramall Lanella aiemmin tällä kaudella.

Valioliigan voittoennätys on 9-0.