Crystal Palacen vakuuttava 3-0 voitto Burnleystä lisää Valioliigan selviytymistoiveita

WriterEmma Korhonen

24 February 2024

Crystal Palace aloitti vahvasti uuden managerin Oliver Glasnerin johdolla kukistaen 10-miehen Burnleyn vakuuttavalla 3-0-voitolla. Voitto ei ainoastaan ​​antanut Palacelle kolme ratkaisevaa pistettä, vaan myös lievensi heidän huoliaan Valioliigan putoamisesta.

Glasnerin ensimmäisessä ottelussa Palace hallitsi ottelua, erityisesti ensimmäisellä puoliajalla. Burnley kamppaili saavuttaakseen vaikutuksen, ja hänet vähennettiin 10 mieheen. Kuitenkin vasta 68. minuutilla Chris Richards pääsi umpikujaan Jordan Ayew'n puskulla. Ayew itse tuplasi johtonsa vain kolme minuuttia myöhemmin, ja Jean Mateta sinetöi voiton rangaistuspotkusta 79. minuutilla.

Palacen vahva suoritus näkyi ensimmäisen puoliajan yhdeksästä kulmasta, vaikka he eivät pystyneet muuttamaan yhtään niistä maaleiksi. Burnleyn maalivahti James Trafford teki ratkaisevan torjunnan 28. minuutilla, mutta hänen virheensä 35. minuutilla johti Josh Brownhillin karkuun.

Voitto oli merkittävä hetki Crystal Palacelle, sillä se merkitsi Glasnerin ensimmäistä peliä sen jälkeen, kun hän korvasi Roy Hodgsonin. Joukkueen vankka suoritus ja innostunut kotiyleisön tuki osoittivat uutta optimismia.

Tällä voitolla Crystal Palace nousi Valioliigan taulukossa 14. sijalle, varmisti 28 pistettä ja loi kahdeksan pisteen johtoaseman putoamisvyöhykkeestä. Toisaalta Burnley pysyy toisella pohjalla vain 13 pisteellä.

Crystal Palacen voitto Burnleystä korostaa heidän mahdollisuuksiaan menestyä uuden managerin Oliver Glasnerin johdolla. Joukkueen hallitseva suorituskyky ja kyky hyödyntää maalintekomahdollisuuksia osoittavat heidän päättäväisyytensä varmistaa paikkansa Valioliigassa. Kauden edetessä on mielenkiintoista nähdä, kuinka Glasnerin johtajuus muokkaa edelleen joukkueen suorituskykyä ja tuloksia.