Arsenalin hallitseva 6-0-voitto vahvistaa mestaruustavoitteita Valioliigan kilpailussa

WriterEmma Korhonen

4 March 2024

Arsenal esitteli mestaruuttaan voittamalla Sheffield Unitedin 6-0, mikä vahvisti asemaansa Valioliigan kilpailussa. Tykkimiehet eivät tuhlanneet aikaa valta-asemansa vahvistamiseen ja tekivät neljä maalia ottelun ensimmäisen 25 minuutin aikana. Martin Odegaard avasi maalin, jota seurasi Jayden Boglen oma maali sekä Gabriel Martinellin ja Kai Havertzin iskuja. Declan Rice lisäsi viidennen maalin juuri ennen puoliaikaa, mikä vastaa ennätystä joukkueen eniten tekemistä maaleista Valioliigan pelin ensimmäisellä puoliskolla. Huolimatta Sheffield Unitedin lyhyestä elpymisestä toisella puoliajalla, Ben White sinetöi voiton voimakkaalla iskulla. Tämän voiton myötä Arsenal on nyt vain kaksi pistettä jäljessä liigan johtavasta Liverpoolista, joka kohtaa seuraavassa ottelussaan Manchester Cityn. Arsenal pyrkii jatkamaan voittosarjaansa ja nousemaan kärkeen, kun se kohtaa Brentfordin ensi lauantaina. Sillä välin Sheffield United, joka on edelleen juurtunut taulukon pohjalle ja 11 pisteen päässä turvallisuudesta, matkustaa Bournemouthiin.