Liverpoolin paluuvoitto Luton Townista vahvistaa heidän asemaansa Valioliigan mestaruuskilpailussa

WriterEmma Korhonen

21 February 2024

Liverpool voitti Luton Townin 4-1 Valioliigan ottelussa Anfieldillä. Peli alkoi Lutonin johdolla Chiedozie Ogbenen puskulla 12. minuutilla. Liverpool kuitenkin käänsi nopeasti vuoroveden toisella puoliajalla ja teki neljä maalia varmistaakseen voiton.

Harvey Elliott, joka pelasi seurassa 100. ottelunsa, oli ratkaisevassa roolissa Liverpoolin paluun. Hän teki neljännen maalin 90. minuutilla ja sinetöi joukkueensa voiton.

Liverpoolin kyky toipua menetetyistä sijoituksista on ollut heidän kauden erottuva piirre. He ovat saaneet 22 pistettä hävinneistä sijoituksista, mikä on eniten Valioliigan joukkueista tällä kaudella.

Tällä voitolla Liverpool kasvattaa johtoaan Valioliigan kärjessä neljään pisteeseen. Heidän maalierot voivat osoittautua ratkaisevaksi mestaruuskilpailussa, sillä heillä on nyt plus-38 maalieroa Manchester Cityn ja Arsenalia edellä.

Liverpoolin manageri Jurgen Klopp kehui Lutonin parantumista ja managerinsa Rob Edwardsin työtä. Hän myönsi Lutonin koettelevan joukkuettaan ja korosti voiton saamisen tärkeyttä.

Liverpool siirtää nyt huomionsa tulevaan Carabao Cupin finaaliin Chelseaa vastaan. Klopp mainitsi, että loukkaantuneiden pelaajien saatavuus finaaliin ei ole tällä hetkellä huolenaihe, sillä joukkueen painopiste oli ottelussa Lutonia vastaan.

Lopuksi Liverpoolin voitto Luton Townista vahvistaa heidän asemaansa Valioliigan taulukon kärjessä. Heidän kykynsä palata tappiollisista paikoista ja vaikuttava maaliennätys tekevät heistä mahtavan joukkueen mestaruuskilpailussa. Tuleva Carabao Cupin finaali Chelseaa vastaan ​​tarjoaa Liverpoolille uuden mahdollisuuden esitellä vahvuuksiaan ja jatkaa hopeaesineitä.