Premier League-actie: chaos, late winnaars en onvoorspelbare spanning

WriterJasper de Vries

3 March 2024

De Premier League-actie van gisteren was gevuld met chaos en late winnaars, waardoor de fans op het puntje van hun stoel bleven zitten. Liverpool haalde opnieuw de krantenkoppen met een winnaar in de 99e minuut van Darwin Nunez, waarmee ze de controle over de titelrace veiligstelden. Dit was de laatste keer dat Liverpool een winnend doelpunt scoorde in een competitiewedstrijd, wat de opwinding nog groter maakte. Tottenham zorgde ook voor een late ommekeer door Crystal Palace te verslaan, terwijl Chelsea een gemengde prestatie neerzette door met 2-2 gelijk te spelen bij Brentford. West Ham kwam te laat om een ​​overwinning tegen Everton veilig te stellen, en zowel Newcastle als Fulham boekten overtuigende 3-0 overwinningen tegen respectievelijk Wolves en Brighton. In de late aftrap hield Aston Villa een terugvechtpartij van Luton Town in de tweede helft tegen, waarbij Lucas Digne in de 89e minuut een kopbal scoorde om alle drie de punten veilig te stellen. De dag was gevuld met ongelooflijke wedstrijden en spannende momenten, die het onvoorspelbare karakter van de Premier League lieten zien. Voetbalfans werden er opnieuw aan herinnerd waarom deze competitie als een van de meest opwindende ter wereld wordt beschouwd.