Fulham maakt een einde aan de ongeslagen reeks van Manchester United met een winnaar in de 97e minuut

WriterJasper de Vries

24 February 2024

Fulham boekte een welverdiende overwinning tegen Manchester United, waarmee een einde kwam aan hun ongeslagen reeks in 2024. Alex Iwobi's winnaar in de 97e minuut bezegelde de overwinning voor Fulham, nadat de late gelijkmaker van Harry Maguire United leek te hebben gered. Calvin Bassey bezorgde Fulham de aanvankelijke voorsprong met een krachtig schot uit een corner. Iwobi scoorde vervolgens het winnende doelpunt en greep de pass van Adama Traore vast. Fulham controleerde het grootste deel van de wedstrijd het balbezit, terwijl United moeite had om kansen te creëren. De afwezigheid van Rasmus Hojlund beïnvloedde de aanval van United, waarbij Marcus Rashford grotendeels ineffectief was. De overwinning van Fulham markeert hun tweede overwinning van 2024 tegen oppositie in de Premier League. Het resultaat is een klap voor de ongeslagen reeks van Manchester United en het begin van het tijdperk van Jim Ratcliffe als eigenaar van de club. Alex Iwobi werd uitgeroepen tot speler van de wedstrijd vanwege zijn invloedrijke optreden. De wedstrijd eindigde met een score van Manchester United 1-2 Fulham.